Siddique87

Tentu korang masih ingat lagikan Siri kartun Thundercats ni...Thunder..thunder...thundercats!!!...hoooooooooo!..hehehe macam tu la lebih kurang dia punya trademark ...emmm tu je la untuk kali ni, klau nak tengok thundercats punya intro ader dekat bawah k : )...

9 Responses
  1. Armyrule Says:

    mmg nostalgia beb..huhuhu



  2. best woo cite ni..ingt time mude2 dulu =.=


  3. Anonymous Says:

    idol aku ni masa dulu2..hohohoo..


  4. Anak Perak Says:

    kenangan beb cite ni. Thunder, thunder, thunder cat. Pedang jadi panjang.haha,,


  5. ataicha Says:

    kartun kegemaran masa umur 5 tahun.. sampai patah tangan terjun dari tingkap.. huhuhuhu...

    teringat zaman kumpul pedang thundercat.. huhuhu



  6. Dewi Aja Says:

    Hello Blogger!
    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)


  7. hailey Says:

    Hi, Great information! Would you please consider sharing my link to your readers? Please email me back at haileyxhailey gmail.com.

    Thanks!
    Hailey


Post a Comment

Komen ler apa-apa yang patut k!!!