Siddique87
Korang ingat tak lagi kartun ni?dulu kalau tak silap tv1 ada tayangkan kartun tapi dalam versi bahasa malayu.."to to tomato apa yang jadi" huhuhu...



Siddique87
korang mesti ingatkan montage RTM ni selalunye sebelum berita jam 8 mesti ader benda ni dulu..RTM teman Setia Andaaaaaaa...huhuhu

Siddique87
iklan ni kalau sapa tak ingat aku tak tahu la...hehehe

Siddique87
korang tngok la sendiri aksi bro azhar sulaiman ni...haha

Siddique87
c0omelkan ann ngasri dlu2...skang dah kawin pun dia..sekejap jerkan masa berlalu..

Siddique87
Ingat tak iklan ni??? "SURAT KHABAR LAMERRR"huhuhu tingat zaman budak dulu..

Siddique87
iklan yang aku tak akan lupa sampai bila-bila..."ohhh wiraku"hahaha

Siddique87
haha ni lagi satu iklan exion tahun 1990...walaaaaa very nostagia huhuhuh....

Siddique87
"mari-mari puan dengar ini cerita suami saya asyik balik awal saja, ada pembantu baru katanya..."sampai skang aku masih boleh nyanyi lagu ni walaupun dan 17 tahun berlalu n samapai skang mak aku masih guna pencuci ni...huhu memang nostalgia ler..."axion ke asiah" huhu

Siddique87
Siddique87
Siddique87
Siddique87
Siddique87

Salam semua.. ni kire first post aku la dalam aku pnyer blog ni...jadi aper yang aku nak kongsi ar???emmm ok2 aku nak kongsi dengan korang satu cerita animasi  yang ader kat TV1 masa aku budak2 dulu,tajuk dia Hikayat Sang Kancil dan Buaya, klau x silap masa tu umur aku baru jer dalam 4-5thn masih kat tadika lg...mmg very nostalgia la animasi ni,aku arap2 ader la yang masih ingat citer ni...
Camner ader yang ingat tak???
klau x ingat gak korang tngok ler citer ni kat Youtube kat bawah ni


 Korang tahu tak citer ni Hassan Abd Mutalib  yang reka, emm dalam tahun  1983 cam tu ...



k la aku pun malas nak tulis banyak2, lg pun aku bkanyer pandai sangat karang-mengarang neh..
jumpa lg dipost yang akan datang k!!!........
wassalam..









Siddique87


Salam semua...emm apa la yang aku nak tulis ni, susah betul nak tulis intro blog baru aku ni (malu2 skit)...

K la dari aku budak-budak sampai ler aku dah remaja skang ni, banyak betoi "nostalgia" kat dalam pikiran aku neh..kadang2 tu ader yang kita dah luper pun...korang tahu ker aper tu nostalgia??? haa meh amek quiz kat bawah ni kalau tak tahu..


dah dpat jawapan? huhu mesti ader yang jawab salah kan? xper soalan budak tingkatan 4 jer tu..hahaha.


Apa2 pun aku nak ucapkan selamat berkenalan dengan korang semua...wat ler blog aku neh cam blog korang jgak k!


wassalam...