Siddique87

Tentu korang masih ingat lagikan Siri kartun Thundercats ni...Thunder..thunder...thundercats!!!...hoooooooooo!..hehehe macam tu la lebih kurang dia punya trademark ...emmm tu je la untuk kali ni, klau nak tengok thundercats punya intro ader dekat bawah k : )...

Siddique87


Korang ingat tak lagi Siri kartun Pinky and The brain???kartun ni cukup popular masa aku zaman sekolah rendah dulu sampai sekarang aku masih ingat lagi dia punye intro "pinky and brain nananana" huhu sampai itu jer aku ingat..Klau nak tngok dia punya video ader kat bawah k...haaa lupa pulak kalau nak nyanyi lirik pun disediakan...hehe enjoy!!!

They're Pinky and The Brain
Yes, Pinky and The Brain
One is a genius
The other's insane.
They're laboratory mice
Their genes have been spliced
They're dinky
They're Pinky and The Brain, Brain, Brain, Brain
Brain, Brain, Brain, Brain
Brain.

Before each night is done
Their plan will be unfurled
By the dawning of the sun
They'll take over the world.

They're Pinky and The Brain
Yes, Pinky and The Brain
Their twilight campaign
Is easy to explain.
To prove their mousey worth

They'll overthrow the Earth
They're dinky
They're Pinky and The Brain, Brain, Brain, Brain
Brain, Brain, Brain, Brain
Narf!

Siddique87


Gatsby Deodorant bakal melangsungkan ‘Street Fair’ besar-besaran pada 17 April 2010, bertempat di ruang legar Berjaya Timesquare KL di mana kesemua peserta Projek 400 akan menghadiri ‘Street Fair’ ini bersama.Gatsby Deodorant Street Fair ini akan bermula pada jam 10 pagi hingga 5 petang.Bestnyer lalalala..

Antara hadiah-hadiah yang bakal dimenangi melalui cabutan bertuah adalah barangan elekteronik, komputer,telefon bimbit  dan baucar tunai berjumlah lebih dari RM 15,000!..Wow!!!

Kat bawah neh ader map untuk kesana thanks to anarqiyellow...


Kalau hendak tahu info dengan lebih lanjut klik sini k...www.gatsby.com.my/streetfair


Jom beramai-ramai kesana kesana kesanaaaaaaaaaa......Aku dah x sabo-sabo nak pegi neh....huhuhu
Siddique87
Korang ingat tak lagi kartun ni?dulu kalau tak silap tv1 ada tayangkan kartun tapi dalam versi bahasa malayu.."to to tomato apa yang jadi" huhuhu...